Työnohjaajat

Tutustu tässä ammattitaitoisiin työnohjaajiimme.

Työnohjaajat

Anny Groupin toiminnassa työnohjauksien lähtökohtana on aina kartoittaa tilaajan työnohjaustarpeet yksilöllisesti. Me tarjoamme työnohjausta paitsi yhden työnohjaajan ohjaamana niin myös kahden työnohjaajan ohjaamana. Suosittelemme kahden työnohjaajan mallia silloin, jos ryhmän koko on iso (yli 10 henkilöä) ja/tai erityisesti silloin, jos tunnistetaan, että ryhmässä on havaittavissa pidempään jatkuneita haasteita ja mikäli ryhmätyönohjaukseen toivotaan syvällisempää otetta.

Työnohjaukset meiltä onnistuvat niin lähitapaamisen merkeissä asiakkaan tiloissa tai esimerkiksi etäyhteydellä asiakkaan niin toivoessa. Vastaamme mielellämme kysymyksiin, jos pohdit minkälainen palvelu olisi juuri sinulle tai sinun yksikköön sopiva.

Anu Nyman

Anu Nyman on Story ry:n hyväksymä valmentava työnohjaaja. Anu on toiminut noin 20 vuotta monipuolisissa tehtävissä sairaanhoitajana, asiantuntijana ja esihenkilönä julkisella sosiaali- ja terveysalalla. Anu on myös Lean-valmentaja ja hän pystyy hyödyntämään tätä osaamistaan työnohjauksissa. Anu työskentelee tällä hetkellä työnohjaajana erilaisten ryhmien sekä yksilöohjausten parissa.

”Työhyvinvoinnin avaimet löytyvät usein meiltä itseltämme, kun joku auttaa etsimään ne. Työnohjaajana minua kiinnostavat työhyvinvointiin ja työniloon liittyvät asiat niin työtekijä-, asiantuntija- kuin esihenkilötasollakin. Myös työyhteisöjen ilmiöt ovat lähellä sydäntäni. Työskentely otteeni on valmentava ja eteenpäin katsova.”

Marja Siirtola

Marja Siirtola on kokenut henkilöstöjohtamisen ammattilainen, työkokemusta häneltä löytyy niin kotimaasta kuin ulkomailta. Marja opiskelee Johdon työnohjaus- ja coaching (Master- CSLE) -opintoja töidensä ohella (opinnot v 2022–2024) ja on Story ry.n jäsen.

”Minua kiinnostavat erityisesti ihmiset ja ilmiöt, työskentelen mielelläni niin ryhmä- kuin yksilöohjauksen parissa. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti johdon työnohjaus ja coaching. Ajattelen, että jokainen ihminen osaa jotakin erityisen hyvin, autan sinua mielelläni löytämään erityisosaamisesi.”

Pyydä tarjous

Jäitkö miettimään? Ota rohkeasti yhteyttä ja vaihdetaan ajatuksia tilanteestasi.

7 + 8 =